Få hjælp fra en ekspert, der taler dit sprog, når du vil sælge eller købe bolig på den franske riviera!

empty picture

GENNEMSIGTIGHED | TILLID | EFFEKTIVITET

Riviera Keys, skabt af Harald Starke i 2004, er et af de største fransk-skandinaviske ejendomsmæglere på Côte d'Azur. Vores tusindvis af salg vidner om vores solide erfaring og fremragende service til købere og sælgere.

Hvorfor vælge Riviera Keys frem for et andet bureau? Mentaliteten samt de skandinaviske arbejdsmetoder adskiller os fra andre ejendomsmæglere, takket være vores kvalitetsopfølgning og vores transparente kommunikation. Alle medarbejdere taler to eller flere sprog. Vores købere eller sælgere, franske og udenlandske, er vores prioritet, og vi bistår dem gennem hele købs- eller salgsprocessen.

Vores markedsføring er derfor i høj grad rettet mod nordiske kunder, der ønsker at investere i vores region. Nordeuropæiske købere er for det meste seriøse og solvente kunder, der omhyggeligt forbereder deres opkøb sammen med finansiering heraf. Vi er også en del af det verdenskendte netværk, Leading Real Estate Companies of the World, et ægte tillidsmærke.

Ved siden af transaktioner arbejder vi også for købere, som "Købermæglere". Vores fire kontorer i Nice, Antibes, Cannes og Saint-Raphaël dækker hele regionen fra Menton til Saint-Tropez, inklusive baglandet og en del af Provence.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.