Kun suunnittelet asunnon ostoa tai myyntiä Rivieralla, voit luottaa suomenkielisen välittäjäsi asiantuntemukseen!

empty picture

Ruotsalainen Harald Starke perusti kiinteistönvälitystoimisto Riviera Keysin vuonna 2004. Autamme pohjoismaisia asiakkaitamme ostamaan ja myymään kiinteistöjä Ranskan Rivieralla. Perustamisesta lähtien olemme tehneet tuhansia kauppoja ja rakentaneet erinomaisen maineen alueen johtavana kiinteistönvälittäjänä.

Välittäjämme työskentelevät vähintään kahdella eri kielellä, ja ymmärtävät myös pohjoiseurooppalaisten ostajien ja myyjien tarpeita. Koska puhumme kieltäsi ja meillä on laaja kokemus, saat enemmän turvaa asiakkaana vieraassa maassa. Teemme yhteistyötä luotettavien pohjoismaisten kumppaneiden kanssa, sekä paikallisten pankkien, remonttiyritysten ja muuttoyritysten kanssa. Me Riviera Keysillä olemme avaimesi Rivieran kotiisi!

Jäsenyytemme arvostetussa Leading Real Estate Companies of the World -verkostossa tarjoaa kotisi myyntiin maailmanlaajuisesti. Neljä keskeisillä paikoilla sijaitsevaa toimistoamme ovat Nizzassa, Antibesissa, Cannesissa ja Saint-Raphaëlissa. Ne kattavat koko Rivieran alueen Mentonista Saint-Tropeziin, mukaan lukien sisämaan ja osan Provencen aluetta. Riviera Keys on ilmeinen valinta Sinulle, joka haluat tehdä turvallisen ja onnistuneen kiinteistökaupan Ranskan Rivieralla. Ota meihin yhteyttä, kun haluat saada neuvoja asuntokaupoista!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.